Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gesztiboy

    tag

    válasz freaghill #5440 üzenetére

    Magam példájából kiindulva a 4-5 hónap alatt teljesíthető a dolog. Teszem hozzá, kell hozzá a sok olvasás és persze a sok sok laborozás. :)
    Voltam 2x5 napos tanfolyamon (ICND1, ICND2) de ahhoz kevés a 10 nap, hogy sikeres CCNA vizsgát le tudj tenni. Két könyv és egy Packet Tracer nevű program a hasznodra fog válni, én is ezeket használtam. Viszont ha már CCNP-nél fogsz tartani, ott már a GNS3 és éles switchek fognak kelleni.

    Munkával kapcsolatban annyi a tapasztalatom, hogy nyáron, amikor nem volt még certem, álláshirdetésben kérték a diplomát meg a certet (CCNP), ettől függetlenül behívtak tesztet írni, ahol a 4. legjobb tesztet hoztam össze, majd később interjúra is, viszont ott az volt a probléma, hogy azonnal kellett volna ember, én meg csak 2 hónap múlva tudtam volna kezdeni.

    Az engem is érdekelne, hogy CCNP certtel, 4év munkatapasztalattal mennyi esélyem van megcsípni egy Cisco-s állást. Megjegyzem, diplomám nincs, anyuci apuci nem finanszírozta :D Viszont idén szeretnék belevágni a dologba. A munkáltatók mennyire fogadják el azt, hogy a főiskolai tanulmány folyamatban van? Értem ezalatt, hogy olyan munkára jelentkezek, ahol kérik a diplomát, de még nincs meg.

    [ Szerkesztve ]

    Cisco CCNA \ CCNP

Új hozzászólás Aktív témák