Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cashback

    őstag

    válasz Polllen #16247 üzenetére

    Én itt arra gondoltam hogy nem feltétlenül kell megvenned a jogtiszta eredeti példányt.
    Lehet ajándék, tisztelet példány vagy mint ami a freeweekend -nél is volt... egyszerűen ingyenes. (ennél meg a Steam hibázott és az ő sara hogy megy tovább is... az eladó vigyázzon a termékére)
    Bár soha nem értettem hogy azt aki megveszi, mert megteheti (hangsúly a megteheti szón), miért fáj hogy vannak warezosok is(itt hozzá fűzném hogy megnézném az ilyen lázadó "csak eredeti játékot veszünk"-nek a gépeit... windows? vírusírtó? fájlkezelő? office? etc...). Ő is megtehette volna hogy nem fizet érte. Bár ez a nem fizet is elég érdekes dolog... mindenki fizet a játékokért... net, villany, albérlet ahol a gép van. :)
    Egy 6-7gb-os tartalom átlag letöltési idő egy bénább szerverről 1-2napig is eltarthat. Szal ha kiszámoljuk akkor lehet többe kerül letölteni 1-1játékot, mint megvenni az eredetit.

    Ami nem jogtiszta az warez... ezen meg nincs mit vacillálni. :)

    Grifid... majdnem ilyesmire gondoltam, bár itt magának az eladónak kellene kikapcsolni azt amit csak kölcsön ad. Nem? Én ezt nem tartanám "lopásnak"... mert ugye a Steam tette lehetővé a használatát.

    Ha próba körre viszed az eladni kívánt autómat akkor megteszem a megfelelő óvintézkedéseket hogy az vissza is kerüljön hozzám. :)

    Lenullázni le lehet az MW2 eredményeket? Hogy teljesen nulláról kezdhessem a játékot, mert ugye használtan vettem át a játékot és így az eredmények csak részben számítanak az én érdememnek.

    [ Szerkesztve ]

    Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.

Új hozzászólás Aktív témák