Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SystemRoot

    őstag

    válasz f.bator #27459 üzenetére

    Szerintem egyébként nem érdemes ilyen sztereotípiákban gondolkozni.Sem a viselkedésükkel sem a "csalási hajlandóságukkal" kapcsolatban. Én több ezer wart játszottam már cod4-ben, és a viselkedés terén az a véleményem hogy minden kölykökből álló klán agresszív és bunkó alapvetően. Nem az országtól függ hogy találkozol e normálisabbakkal hanem az életkortól. Bár nekünk is volt egy olyan időszakunk amikor nem voltunk hajlandóak magyarokkal játszani mert állandóan elképesztő flame-et csináltak. Annyi a megoldás rá hogy nem törődsz vele, illetve nem beszélsz velük magyarul. Én kikapcsolva tartom a public chatet alapból és a játék elején ha mégis meg kell valamit beszélni akkor bekapcsolom arra a kis időre ezzel: bind F2 "toggle cg_teamChatsOnly 0 1"

    Sajnos a cod warok a játék verseny jellegéből adódóan nem igazán alkalmasak a higgadt és barátságos beszélgetésekre a másik oldallal. Persze kivétel erősíti a szabályt. Megint az életkor ugye...

    Annak a kapcsán pedig hogy mely klánok vagy országok játékosai a csalók, általános dolog a gyanúsítgatás és megmérgezi a dolgot azt hiszem. Codban gyakran fordulnak elő meglepő szituációk teljesen normál játék során. Azért mert valaki prefire-el lelő, vagy véletlen megtalál nem jelent semmit. Pcw-n ugye kilép a két fél és sosem tudod meg, ezért hőzönghetsz és gyanúsítgathatsz akármennyit. De pl CB-n elkérheted a demójukat és abból ha értesz a játékhoz akkor biztosra tudhatod hogy csalt e vagy nem. Nekem az a tapasztalatom hogy az esetek messze túlnyomó részében akiket gyanusnak találtunk és demót kértünk az derült ki hogy nem csaltak, csak szerencséjük volt / ügyesek voltak / mi voltunk elképesztően szarok. Szóval szerintem nem érdemes állandóan hőzöngeni hogy mennyire sok csaló van, mert bár van egy pár, de messze nem annyi mint amennyire az emberek rámondják :)

    P.S.:
    a community page-be beraktam még pár szervert.

    Üdv,
    SR

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Új hozzászólás Aktív témák