Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz odorgg #27324 üzenetére

    "Akárhogyis nézed, CFG és egyéb hekkeléssel előnyhöz jutsz a többi playerhez képest, akik nem folyamodnak ilyesmihez, és innentől kezdve a játék értelmét veszti, mert nem lesz fair játék!"

    Ezek csak kifogások arra, hogy miért kapsz tizenharmadjára fejest. Teljesen fair. Lenyomsz egy "~"-t és beállítod ugyanazokat (vagy máshogy, ahogy neked kényelmes). Ha még nem volt dolgod *.cfg-vel, beírod google-be, hogy CoD 4 cvar list, aztán szemezgetsz. 2-3 óra alatt már tudod, hogy mi az a pár dolog, amit át kell írnod magadnak. Voliá.
    Továbbra sem tudom, mi az az "egyéb hekkelés". "Csalni" sem csaltam online lődözésben soha, ez az asszociáció sértő. Cheating brings shame upon skill. Ez az én mottóm. ^^

    "Számomra ez 1 játék, amivel játszani szoktam, és aminek cfg és egyéb dolgok modosításai NEM részei alapesetben!"

    Számomra is az. Csak a *.cfg alapesetben része. Arcade-gamereknek nem, de nekik való a gamepad.
    A játék komoly dolog, még ha csak fun-ol is az ember. ;]

    "Ha meg valaki attol érzi magát jobb játékosnak, hogy kénye kedve szerint modosítja a játék beállításait, ( amiket egyébként nemlehetne) hát azt valahogy nagyon tudom sajnálni."

    Az segít egy picit, hogy komfortosabb legyen a játék (és alapból lehet, ezt kellene megérteni - pénzdíjas versenyen melléd áll a referee és hevesen bólogat, hogy nagyon helyes...akkor hol a csalás? :U).
    Pl. (ez csak egy lesz) hol állítok a menüben \cl_mouseaccel-t? Ha én azzal szeretek játszani? Ó, nem lehet. Akkor ez velem szemben nem fair, mert nem tudok a saját egérbeállításaimmal játszani... Én azokat tudom sajnálni, akikben semmi respekt nincs a kompetitív FPS irányában (aminek szerves része a személyre szabott *.cfg) vagy azt hiszik a PC-re, hogy X-Box - és lecsalózzák azokat, akik egy picivel "kompetensebbek" a témában.

    "én jobbszeretek mindenféle extra beállítás mentessen."

    Én azt szeretem, ha mindent magamhoz tudok állítani. Az utolsó gránátjelző ikon méretét is - és nem korlátoz egy buta menü.

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák