Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz bandus #84752 üzenetére

    Ugye, 10-20 k értékben kapható androud TV-okosító, ami egy tömzsibb pendrive méretű, 1 db HDMI-re kötöd rá és 1 db USB-ről nyalja a tápot, egy másikra meg be tudod dugni a pendrive-ot. Hozzá egy BT-os prezentációhoz kihegyezett egér és parádézhatsz.
    Egyik ismerősömnek sok éve Szegeden vettem hasonló egeret ajándékba, kb 5-6 k körül volt ugyanúgy lézer mutatóval. Rapoonak egész csecse tenyérbe simuló BT-os billentyűzetei is vannak.

    föccer: az okos TV-ket azért nem szeretem, mert a mobilokhoz hasonlóan hamar avul mind a hw, mind a sw, gyatra a támogatottság és ha ezek szempontok, akkor a teljes egységet kell kukázni. Na, egy 20k-s tétel miatt ne kukázzak már egy százezrekben mérhető, akár garis TV-t.
    Éppen ezért nálam csak a panel minden szempontból vett minősége volt a lényeg (tartósság, képminőség, színhűség, stb), a tartalomfogyasztást segítő sallangok (TV-nézés, net, skype, lan, stb) meg rábízom egy "filléres" hw-re, amit igény szerint cserélek.

    Qru: TV-je válogatja. Az enyémben például van beépített wifi és működik is. Szvsz amelyik kezeli az USB-s wifi adaptert, abba be is van építve, nem nagy költség. A TV-nél biztosan vannak támogatott eszközök listája, ha tud ilyet.
    De ha van rajta LAN, akkor a TV tápkábele mellett egy ilyenből is kúszhat fel egy UTP... Illetve a fent említett filléres okosítók jellemzően tudnak BT-t, wifit.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák