Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    Eh...

    Egy ismerősöm (fórumtag) megsütötte egy logitech gamepad recieverét (a piacon kapható egyik legjobb gamepad, beszüntették a forgalmazását már sajnos, azóta nincs értelmes alternatíva a piacon az xbox padon kívül).

    A logi garanciapolitikáját ismerjük, írt nekik egy levelet, hogy "szeretne venni másikat, mert ez nem működik, hol teheti meg" erre gariban küldtek neki egyet ingyen. A logitech ilyen, bemondásra küldenek csereterméket, max. a számláról kérnek fotót, de már a rossz eszköz kábelét sem kell elvágni.

    Simán megcsinálhatnám én is, hogy a még garis gamepadomra bekamuzom, hogy tönkrement, küldenének másikat, és lenne kettő.

    Csak éppen ropog a gerincem, ha rá gondolok, és nem fogom megcsinálni annak ellenére, hogy semmi kockázata nem lenne, csak nyerni tudnék vele, főleg így, hogy boltban már nem kapható.

    Lehet hogy ez jót tesz a karmámnak, de olyan veszett hülyének érzem magam, hogy mindenki jut előre, lop-csal-hazudik, 100-ból 99 ember csont nélkül eljátszaná, nekem meg nem fér a pofámra ennyi bőr.

Új hozzászólás Aktív témák