Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz bitpork #6378 üzenetére

    Ezért nem akartam belemenni, mert ilyenkor jönnek a vélt dolgok orrom alá dörgölései :)

    Egyél én tőlem grillezett kamikazebárányt, meg amit akarsz, nem szólom le, de igenis kiállok amellett, hogy minőségi egészséges ételeket eszünk megfelelő minőségben és változatosságban. Az, hogy neked ez fáj, vagy jobban esik általánosítani lásd "sok esetben drágább" = "a minőség drága" arról én nem tehetek.

    (csak neked csak most szemlézek: pick a szalámi, silan a mosószer, finish a tabletta, gyermelyi a tészta (vagy barilla), alföldi a vaj, oetker az élesztő, hajdúsági a trappista, pick a virsli (vagy délhús), aquafresh a fogkrém, friss-hentes a hús vagy háztáji, paloma a kávé, mogyi a mogyoró... de nyilván messzelátó zsenialitással meg lehet állapítani hogy akciós szart eszünk)

    Azt nem tudom, hogy miért kell mindig jönni valakinek, aki felb*sz ezzel az egésszel, csak azért, mert nem fér bele a kicsi világába, hogy lehet máshogy is. Kérdezni luxus, ami itt van az a jó, mindenki más hazudik.

    Igen, tudunk valamit és k*va jól csináljuk, (persze, nem mindig 40, van hogy 44, OMFG már bukott az elmélet nyilván) minden aggódóanyuka-teszten átmenne az életvitelünk úgy mennyiségben mint minőségben.

    Eddig 1 azaz egy ember kérdezte meg, hogy na, légy szíves, meséld már el, hogyan csinálod. Nem azért, mert én vagyok a mester. Francokat. Azért, mert legalább infója van. Ingyen. Nálunkénál sokkal szarabb módszereket adnak rogyás sok pénzért könyvekben-tanfolyamokon. Aztán majd eldönti, hogy mit csinál vagy mit nem csinál. De nem... tagadni sokkal egyszerűbb... bisztosszartesztekszarral... naja, persze.

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

    húdefelb.tammagam

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák