Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz radi8tor #6340 üzenetére

    Nekem nem azzal van a bajom hogy mit kell ennem, hanem hogy nincs akaraterőm. Fogytam már én magamtól 23 kilót, de most semmi akaraterőm...Ez meg valamilyen szinten motivál, hogy adagokra van bontva, és megvan határozva mikor egyem. Tavaly 3 hétig ettem 8 kiló le is ment, csak hülye voltam abba hagytam...Na meg kényelmesebb nem kell sütnöm főznöm minden napra, hanem ide hozzák.

    (#6337) DeFranco: 40 ezerből ketten? Az kemény mi ilyen 150 ezer alatt szerintem nem ússzuk meg. Vagyis gyorsan kilehet számolni, napközben 1500-2000 Ft elmegy (reggeli ebéd, innivaló) ezt ugye belehet szorozni 2x mert csajom is kb ennyit költ cigivel (igen sajnos cigizik, én nem). Délután még otthonra veszünk egy kis lomot 1000-1500 Ft. Ez napi ~5 ezer forint 1 hónap ~30 nap azaz meg is van 150 ezer, és még nem vettem se egy öblítőt se egy mosóport..:/ Szóval ha azt nézem Norbival még olcsóbban kijövök most magamba...

    (#6339) Melack: Pontosan ezt írták:

    Köszönjük, hogy érdeklődő levelét elküldte részünkre.

    Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az update1 étlapunkon szereplő ételek az "Update1" követelményeknek megfelelve és Norbi jóváhagyásával illetve ellenőrzésével kerülnek elkészítésre. Az ételeknek adott a szénhidrát tartalma a főételek esetében, de az U16-os menünél nem rendelkezünk számításokkal illetve Norbi és munkatársai nem számolnak az ételekben lévő kalóriatartalommal. Fentiek miatt sajnos nem áll módunkban információval szolgálni a kalóriatartalmat illetően. Tájékoztató jelleggel egy hozzávetőleges értéket tudunk Önnek mondani: az U16-os menü esetében a CH tartalom nem haladja meg a napi 150 grammot.

    Bízunk benne, hogy a hiányzó értékek ellenére továbbra is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

    További szép napot kívánunk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák