Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Mercutio_ #5634 üzenetére

    Eleve onnan jövök, csak nem tettem fel olyan kérdést, amit más már megkérdezett ott (és amúgy más sem kap ott igazán érdemben választ a hasonló kérdésére). :)

    Alap, hogy mindig a szaktopik tanulmányozásával kezdem, csak nem igazán szoktam az utóbbi időben meggyőződni arról, hogy valóban kapok érdemi jótanácsot.

    Max. 95 cm hosszúságú TV fér el nálam, amúgy meg az Edigital 0%-os THM-es akcióját szeretném kihasználni. Keret max. 110k, két dolog fontos: elfogadható paneles legyen és legalább 2 HDMI + 1 SCART vagy kompozit legyen rajta. Az 1920*1080-as felbontásnak jobban örülök, mint az 1366*768-nak, de ez sem olyan lényeges. Smart TV, 3D, beépített médialejátszó, wifi pont nem kell. Szolgálja ki jól az öreg Popi A100-amat meg egy DVD-lejátszót, mint megjelenítő és kész.

    A Philips-szel csak annyi gondom, hogy sehol nem találok semmilyen infót (az Edigital oldalán közölt 176/176 fokos betekintési szöget leszámítva, ami akár pontatlan is lehet) a benne lévő panelről.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák