Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Melack #51547 üzenetére

    nézd, ebben nem (sem) fogom megmondani a frankót, mert nem vagyok terméktervező, sem ceo, sem senki, csak egy mezei user, de fogtam már pár telefont kézben, és látom, figyelem az utcán a többieket is.

    úgy vélem, ezek 4,5+-os péklapátok egy átlag emberi kézhez nagyok. akinek hosszú ujjai vannak, vagy lapát keze, annak nem probléma, de tapasztalom és látom, hogy a legtöbb ember az ekkora telefonokkal nem boldogul könnyen. az egy dolog, hogy átlósan nem éri el a bal felső sarkot, de egy felvételhez is annyira át kell nyúlni a kijelzőn, hogy a telefont már nem tudja stabilan fogni egész kicsúszik a tartó ujjai szélére a pereme, elég lenne egy lökés és repülne a készülék. értesítési sáv ugyanez, nehéz lehúzni.

    emellett nyomja a zsebet, gyászkeretet hagy a szöveten, a tepsilap eszi az akksit, stb.

    én ebben inkább látok tömegpszichózist, mint praktikumot, a nagyobb mindig jobb, ezt sulykolják, ezt hitetik el mindenkivel, igényt generálnak mesterségesen.

    persze ezzel nem ítélek el senkit, akinek ilyen a gusztusa, nem török pálcát senki fölött, de úgy gondolom, hogy bőven-bőven kevesebb embernek van ezekre a tepsikre jól megfogalmazott körülhatárolt igénye, mint ahányan ilyet használnak divatból vagy kényszerűségből, mert nincs más.

    a saját ízlésemnek egy 4" körüli telefon felelne meg, most is elvagyok a 3,2-n, egyáltalán nem kicsi, pedig filmet is nézek rajta alkalomadtán. a 4,3-as ace4-et már nagynak érzem, ott már kezdődik ez a pottyantós nyújtózkodás amiről beszéltem.

Új hozzászólás Aktív témák