Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz DeFranco #30843 üzenetére

    És meg is van, találtam olyat most eBay-en micro sim-es változatban, mint amilyet nano-sban a T is árul. (Simán el tudom képzelni, hogy ez olcsóbb itthon szolgáltatónál.)

    Ebben tök jól megszorul a sim, ahogy kell, az adapter kis belső "fülecskéi" a lyukban meg rendesen a helyén tartják eddigi tapasztalataim szerint. Tapintásra is kemény műanyag, persze ha biztosra akarsz menni, akkor kis darab celluxszal itt is rögzíted hátulról a sim-et az adapterhez.

    Ez az, ami (szerintem) szar. Puhább műanyag, el tud hajlani, semmi sem rögzíti rendesen a sim-et, ami tök könnyen ki tud jönni a legrosszabbkor (kivétel) az adapterből, hogy aztán az adapter maga akadjon bele a telefon sim foglalatába.

    Na, így nem kell fotóznom. :) Persze amikor pár hónapja kerestem eBay-en ilyet, akkor csak a második változat volt, azzal szívtam be, persze azon kívül, hogy szét kellett vágni az adaptert és félig szét kellett szedni a telefont (hátlap le, akku ki, alaplapot védő belső hátlap le), szerencsés volt a végkimenetel.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák