Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    Előre is bocs, aki már unja az albérletes témát, de tegnapi nap ismét a döbbenet és a pofáraesés jegyében telt. ( Csak, hogy jó legyen még a MÁV is rásegített egy kicsit. IC pótlóbusz +50 perc menetidő mert vágányzár van Dombóvár és Sárbogárd között. Így 4 órára nőtt az út csak oda...)

    Lehet csak kifogjuk a hülyéket, de már kezd sok lenni.

    1. Mór utca: 11-re van megbeszélve. 11.10-kor felhívom, hogy itt vagyunk. Erre közli velem, hogy már tegnap küldött sms-t mindenkinek, hogy már kiadta. Persze semmilyen sms nem jött... Még jó, hogy úgy kérdeztem meg szombat délután, hogy mikor lehet megnézni leghamarabb...
    Ez volt a fő indok, hogy tegnap utaztunk. Ha ez nincs nem indulunk el...

    2. Mandala kert: Kicsit kicsi volt, de szép lakás. 1-2 rugalmatlanságtól eltekintve valószínűleg kivettük volna. Itt az volt a gond, hogy a lakáshoz tartozó kocsibeállót nem szerettük volna bérelni...mivel nincs kocsink. De legalább korrektül megmondták, hogy ha lesz ilyen akkor az előnyben van.

    3. Ajtósi Dürer sor 9. : Pff...Azt hittem ebből a lépcsőházból már nem jutunk ki élve mert ránk omlik. Legfelső emelet... Nem titkolózott egyből megmutatta, hogy itt szétfúrták a falat az előző bérlők, ott kiütöttek egy darabot... A fürdő rendesen nézett ki, a konyha is rendben volt, de a többi helység dohos volt, az ablakok korhadtak és akkora kupleráj meg kosz volt, hogy 1 hétig kellett volna takarítani.
    Átverés: A képeken viszont nem mutogatta ilyen büszkén ezeket az "apró" hibákat és szemét sem volt ennyi.

    Bosnyák tér: Ezt csak úgy hívjuk "Hofi" effektus az előző bérbeadónk után. Idősebb pár adja ki a 1,5 szobásnak hirdetett lakást ami alkovos... hát inkább 1 szobásnak mondanám, az kevésbé érződik átverésnek. Alapvetően rendben volt a lakás 1-2 szépséghibától eltekintve, aztán ismertették a "feltételeiket".
    Hát ők bizony bejönnének a lakásba...persze mindig egyeztetve...Ráadásul ragaszkodnak ahhoz, hogy havonta egyszer amikor esedékes a bérleti díj személyesen lássák, hogy minden rendben van... Ezen felül ha jön a kéményseprő, meg a tudom is én kicsoda akkor azt is személyesen felügyelik...stb
    Egy ilyet már egyszer végigcsináltunk, többet soha! Ráadásul az a környék...Hányás...vizelet...bűz...mordor serege éppen gyülekezett. (délután 3-kor)

    Peterdy utca VII. kerület : Ez a nő annyira hülye volt, hogy ha más meséli nem hiszem el. A tűzhelyre rákérdeztünk telefonon is de biztosan nem tudta milyen. Mikor tűzhelyhez értünk felnyitotta és megkérdezte, "...ez nem villany, gáz ugye?". Arról amiről egy 5 éves is megmondja, hogy gázzal megy. Majd a gázkonvektoros fűzést kezdi úgy, hogy cirko fűtés van... na ez jól kezdődik.
    Aztán kihullott pár extrém csontváz. A laminált parkettát úgy rakták le, mintha egy dimbes-dombos vidékről készült volna terepasztal. Falnál rendesen fel volt emelkedve. Furcsa foltok a plafon irányából a falakon nem mertem hozzányúlni mert féltem, hogy leesik a vakolat. Az ablakok egy kb 1,5m-re lévő falra nézetek. Lent egy laza szeméttelep szerű lomképződmény. A mosógépet nem tudtuk volna beszerelni, mert a fürdőbe nem fért volna be és nem volt kiépítve az a kivezetés ahonnan a vizet vételezné, de még az sem ahol kiadja. "Konyhában" ugyanez. Már
    Átverés: A hirdetésben a képeken érdemleges dolgokat kihagyta. De nem tűnt ennyire vészesnek. A mosógéphez kapcsolódó funkcionális hiányosságok pedig totál vakfolt volt számára.

    Enné többet is néztünk volna, de sajnos volt kb 5-10 olyan hirdetés amit már kiadtak...

    Van egy ingatlanos aki akkora féreg, hogy az hihetetlen. Múlt héten beszéltem már vele. Az olx.hu-n hirdet albérlet felhasználónévvel. Kitesz mindenféle szép ízléses lakásról képet amit más hirdetésekből, meg a jó ég tudja honnan lopkod össze.
    Mikor felhívom akkor kiderül, hogy az ingatlan nem létezik és próbál egy másikat tukmálni ami nyilvánvalóan nem jó... Ezután még megpróbálja felmérni milyen lakást keresünk és azt mondja visszahív pár perc múlva...aztán mégsem...
    Szintén ő volt az aki képes volt a múlt héten visszahívós sms-t küldeni...

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák