Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz valeno #129430 üzenetére

    Mi a Mömaxban vettünk ágyazható, ágyneműtartós ülősarkot. Szempont volt, hogy ne a mindenhol is kapható háttámla lenyítással képezzen fekvőfelületet, mert azt el kell húzni a faltól és jellemzően díszpárnákkal párnázza a kemény háttámlát, emellett a háttámla se legyen túl vaskos, mert nincs sok hely a kamapéval szemben.

    Egy Bellunohoz hasonlót választottunk, L alakú. Jobb oldalt a rövid szár az ágyneműtartó, mellette az ággyá alakítható kanapé rész és mellette egy kb 1,5 személy széles elem karfával. Jó széles, szemben a TV-vel. Ággyá alakítva a fekvőfelület kb 130×220 cm.

    Változó intenzitással kb 3 évig keresgéltünk, mígnem egy másik lakást vettünk, felújítottuk és ide rendeltük meg, beköltözés előtt 2 héttel szállították ki. Előtte szétnéztünk, beültünk egy sor Ikea, Jysk, stb helyre, favi.hu-n ezernyi linket nyitottam meg, nagyjából 12 egy tucat volt a választék. :( Elszomorított, mennyire uralja a divat ezt a szegmenst.

    Zsebbe kellett nyúlni érte, de ez végre egy olyan fazon, amivel hosszútávon is együtt tudunk élni.

    40 ezerért szállították ki, be a szobába. Nem bántam, hogy nem nekem kell az utcáról cipelni. Ha nincs kiszállítás (bár ez ritka), akkor tudok ajánlani költöztető céget, aki vállalja és nem verik össze se az árut, se a környezetét.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák