Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sempronius89

    tag

    Az a helyzet, hogy kaptam egy olyan állásajánlatot amiért már megéri Budapestre költöznöm.

    Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy így lassan 2020-ban melyek a kerülendő zónák Budapesten ahol semmiképp sem éri meg keresgélni, illetve melyek az ajánlottak ahol mondjuk 150T/hó-ból (bérleti díj + rezsi) kijön egy szobás lakás?

    Azt azért elmondanám, hogy Miskolcról jövök szóval 1-2 negatív dolgot sajnos már "megszoktam" így azt nem várom el, hogy a lakóközösség mindenképpen pacifista környezetvédelmi aktivista fogorvosokból és nagycsaládos református lelkészekből álljon. Viszont szeretnék azért akár éjszaka is úgy hazamenni, hogy ne kelljen értékeimet féltenem.

    Olvasgatok a neten valamint már az utóbbi időben mikor Budapesten jártam nyitva tartottam a szemem hova lenne érdemes költözni és most a legnagyobb problémám, hogy a rehabilitált részeket nem tudom belőni. Van mondjuk egy jó kis új lakópark mellette az út másik oldalán meg a 3. világ a felhergelt emberekkel vagy okosabban van ez épp intézve?

    Végül most, hogy már a munkahely is fix csak a XIV, X, VIII, VII kerületek játszanak ebben a sorrendben vagy ha van más hely ahonnan 20 percen belül az Örsre érek (ahonnan még ennyit utaznák) akkor az is.

    Tippeket köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák