Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GabN73

    addikt

    válasz CoolBoy323 #111266 üzenetére

    FIFA-val meg bezzeg tudsz játszani... LUL

    Ez a rájátszás sajna beépült a taktikába, addig okés ha odak-rnak tényleg, de amikor nagyon nagy színészkedés folyik azt én se bírom. Ez van sajna.

    Azé nem tudja levenni meg 100%-osan lőni, passzolni, mert eléggé gyorsan kell dönteni, megzavarnak, húznak-tépnek közben, más az ütem más a tempó, fáradsz, fejben se vagy ott 100%-osan...
    Komplex dolog ez, nem csak annyi hogy felmegyünk passzolgatunk oszt lesz ami lesz...Taktika tartása, pozíció tartása, megfelelő ember fogás, csapattársakkal összhang, ellenfelek mozgását nézni stb stb stb.
    Profi szinten nem olyan könnyű ez ahogy kinéz (bár melyik sport az profi szinten?)

    Nem, nem védem őket, sőt, a hazai játékosokat utálom, szerintem irreálisan sokat keresnek a 0 teljesítményhez. Ráadásul már egy nagyobb akadémián fiatal korukban is szép pénzeket kapnak. :U
    Mondjuk elég sok az amőba közöttük, magyarul beszélni se tudó (ó még hogy angolul vagy németül), igaz a pályán nem ez fog dönteni, de na.

    Azért a belefektetett munka sokszor becsülendő vagy csak gondolj bele hogy egy komolyabb sérülés miatt oda 20 év munkája, vagy egy keményebb belépés után sose leszel 100%-os.

    Kár hogy a hazai utánpótlás is korrupció alapján működik, persze hogy nem lesznek jó játékosaink.

    Amúgy én Izlandnak drukkoltam végig, le a kalappal előttük. Mellette rendesen melóznak, szabadságot kell kikérniük hogy elmenjenek egy VB-re, és hajtanak, csinálják, nem fosnak be egy nagy csapattól se. Respect nekik.

Új hozzászólás Aktív témák