Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz macilaci78 #108922 üzenetére

    Annak idején vettük mikor Párommal összebútoroztunk. Mi is megnéztünk több bútorboltot is, volt, ahol a fazon nem jött be, máshol kicsi a választék, megint máshol az anyaghasználat, vagy a kidolgozás minősége nem volt megfelelő. Tudomásul vettük, hogy ha minőséget akarunk, ki kell nyitni a bukszát. Ezzel együtt is elvetettük a legkomolyabb IKEA-s ágyakat is.
    Mivel a kapcsolat elején még Szegeden éltem, nézelődtünk ott is, unokatesóm ráadásul bútorgyárban dolgozott, korábbi franciaágyamat is ő csinálta, de kettőnknek kicsinek találta Párom a 140 centi szélességével. Legrosszabb esetben abból lett volna nagyobb csináltatva. Unokatesóm magának tervezett egyet, az lett lekoppintva nekem is: stabil, erős, átgondolt konstrukció, tele merevítésekkel.

    Szegeden találtam egy Etsberger viszonteladót, teljes hálószobabútort néztünk ki, listaáron kb 20%-kal volt olcsóbb, mint ugyanazok Pesten. Alkudtam is, megegyeztünk. A szállítási költséget figyelembe véve is egy bő 100-ast fogtunk rajta.
    Az ágy egyedül lapra szerelve jött, összeraktam, van súlya. Egy hónap után újra húztam a csavarokat, ennek 4,5 éve már. Egy fél éve az én oldalamon az ágyrácsot tartó 20×20 mm-es fenyő lécet tartó 5 db csavarból kettő eltört. Vettem 30×30 mm-es fenyőt és az egész rácskeretet megemeltem 30 mm-rel, kényelmesebb így és csavarból is több van benne, illetve tipliket is tettem bele.

    Matrac: a közelben van egy kókusz matracos szaküzlet, onnan vettünk egészségpénztárra egy keményebb háromrétegű verziót, elégedettek vagyunk vele. Szegeden az akkori legkeményebb Dormeo van, a kókuszos után puha, szar.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák