Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Qru #103472 üzenetére

    Elolvastam a linket, és a Transporterrel szállított árvízvédelmi homokzsákra írtam... Gondolom, földúton, murván laza 50-nel azért elporoszkálnak 8-10 mázsa homokkal a raktérben. 2 paletta befér, egy az oldalajtón, egy hátul, az 10 mázsa.
    Homokzsák után külön öröm takarítani a kárpitozást, magát az autót, és akkor még az amortizációval számolnak. Nyilván a NAV által meghatározott 9 Ft/km. Belecsavarnak 20 km-es távon 1.000 km, adnak 9 ezer Ft kárpótlást, meg órabérben kifizetik a kiesett munkanapod.
    Én például értékesítő vagyok, jutalékért dolgozom, aznap meg épp nem kötöttem meg egy 300 millás bizniszt, kártalanítson... :U

    Ja, leves. Bocsi, azt könnyek takarítani, a szagát is... Személyszállítás is, rajtuk a szerelvény, mindenféle lelógó sarkos dolog az övön, pisztoly, bilincs éles pereme, tépőzárak tapadnak a kárpithoz. Nyilván izzadnak, földön hemperegnek, kúsznak, másznak. Nem életszerű, hogy azt az autót tisztán, átadáskori állapotban kapd vissza.

    Dolgoztam egy fél évet Szeged HRK-n, láttam régi és új autót is, "egygazdás" parancsnokit és "mindenki" járőrautót is. Egy szolgálatban lévő rendőrnél, honvédnél nemigen lesz olyan, hogy "Várjál, főnök, megmosakszom, meg átveszem legalább a sáros bakancsom, mielőtt beülök a rekvirált civil autóba." Nem bántásból, hanem egyszerűen nincs mód ilyenekkel szarozni.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák