Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZollR

    tag

    válasz Chal #6589 üzenetére

    Mondd már el nekem, nincs joga elmondani a véleményét?
    Neked is van egy véleményed, és a másiknak is. Miért baj, vagy miért idegesítő számodra, ha más másképpen gondolkodik mint te? Ez a te fórumod? - Nem. Nyilvános fórum? - Igen.
    Akkor pedig mindenkit azt és úgy mond, ahogy akar, ameddig ezzel mást vallásában, identitásában, emberi méltóságában etc. nem sért.

    Az, hogy miért kerülnek elő a papírok, az életben elért sikerek elmondom: azért mert vannak itt olyan egyszerű emberek akiknek az 1+1=2 is be kell direkt és indirekt módon is bizonyítani, továbbá mert gazdasági axiómákat kérdőjeleznek meg itt emberek. Néhányotokkal néha én is eljutottam oda, hogy Noétól kellett elmondani a dolgokat. Gondolom az asztalossal is leállnak vitatkozni ezek az emberek, hogy mi a fa és mi a nem fa meg a villanyszerelőbe is belekötnek, hogy elektron vagy pozitron.

    [ Szerkesztve ]

    Végül, a dollár, az euró és a nyugati imperialista kapitalista hatalmak alkonyában nem marad más, csak 7-1=6 milliárd bitcoin spekuláns, akik autodidakta módon sajátították el az open source közgazdasági tudományokat! By: --Rawlings--

Új hozzászólás Aktív témák