Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrM94

    őstag

    válasz proci985 #21918 üzenetére

    Hmm.
    Eloszor is koszonom szepen,hogy idot szantal ra,hogy mindezt leird nekem!
    Latom,benne vagy a temaba :DDD Jatek alatt ugyis ordit a VGA,tehat jatek alatt lenyegtelen igazabol hogy milyen hangja van a cuccnak,nekem az idle a lenyeges.
    Ezektol a NZXT ventiktol se vagyok elajulva..Kiveve a 14 centis.na az fasza 800rpm en is hangtalan,es fuj rendesen. A CM Megaflow is hangos,hihetetlenul hangos!
    Csendmanias nem vagyok,de szeretem ha csendben van a gep idle ben es jatek alatt se szall el csunyan a hang. Pl a 780 ref hangja nem zavar,es annyira nem is hangos olyan susogo hang nem zavaro.

    Tapventirol...o sem egy csendes pajtas :DDD viszont ot[link] meg a feher zerothermet amit feljebb linkeltem nagyon szeretjuk,halkak teszik a dolgukat...

    Logikis hogy egy jatekviz nem viz.De ez nem is jatekviz hanem viccviz.Ha feljebb elolvasod,osszehasonlitottam egy 10k-s hutovel :DDD ami csendbe tette a dolgat,ez meg nyekerek nyikorog minden baja van.
    Azthiszem eldontottem,a ventiket mar visszamondtam,azt a penzt inkabb ravagom egy phanteksre,hogyha megtudom biztosra hogy befer e ala a magasbordas corsair ram.Irtam privatot valakinek,remelem valaszol Milyen hutot vegyek topicban lattam eredmenyeket az 5ghz es FX et 60 fokon tartotta, valami 50 fokos maghomerseklettel..Nekem az meggyozo volt,feherben hihetetlen jol nez ki,nem kell szoftver,nem kell azon aggodni hogy mikor kerreg majd a pumpa,vagy mikor all meg az egesz xar.
    Megvarom mit ir vissza a corsair hogy kuldenek e ventit vagy mit csinalnak,azutan pedig rendelek egy phantekset. ha minden rendben lesz vele.

    Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.

Új hozzászólás Aktív témák