Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz proci985 #129690 üzenetére

    Amennyire ki tudtam venni a történések tengerííbűűű' "mindenkit" az foglalkoztat az első pillanattól, hogy az otthoni felhasználók gépének teljesítményére ez milyen hatással lesz.

    Kvázi előtte/utána kontrasztkimérésre minél gyengébb CPU & bitang GPU páros kell, hogy a játékközbeni cpu terhelés az elérhető legmagasabb legyen, miközben a 1709 azzal a ~125háttérfolyamattal boldogít.
    Worst case scenario mert ilyen kiegyensúlyozatlan config (cpu/vga) nem sok van, ergo ha emellé odakerülnek az általad hiányolt napi háttéralkalmazások/folyamatok akkor esélyesen egy ilyen config tulaját jobban fogja érinteni mint a 4/8, 6/12 stb társait.

    Arra a kérdésre hogy mennyit számíthat a "patch", mindenki számára kiindulási alapként szolgáló nettó értékként nem nagyon lehet ennél jobbat szolgáltatni. Mutat egy bizonyos kontrasztot 4szál & highend vga mellé és ebből mindenki kalkulálhatja magának h nála mennyivel lenne/lesz jobb, hasonlóan reprodukálható körülmények között.

    Révén tesztről/tesztekről van szó, előbb öljenek meg bármi mást mint a mérések TESZT jellegét/reprodukálhatóságot.
    Nyilván le lehetne futni ezt a kört Nagy Béla 2éves, soha újra nem telepített Win10 1709-én is, ahol húsz+ különböző alkalmazás/háttérfolyamat indul s megy szimultán már a beboot pillanatában csak a mérések mindenki számára használható/hasznosítható nettó értéke konvergálna a nulla irányába.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák