Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz proci985 #129671 üzenetére

    Egy nonK 2mag+HT cucc mellett 1080Ti-vel 1080p-ben sztem nyugisan nevezhető worst case scenarionak. :K
    Ok, egy Penya még mindig jobb lett volna patchel előtt/után kontrasztmérésre de hatalmas előrelépés már az i3-is a 8/16os HEDT után.

    Egy átlag játékos gép így a Ryzenek/sokszálasodjunk éra közepén fele annyi konstans cpu limittől sem szenved mint ez amit összeraktak. Egy netről lehúzott 1709 mellett édesmindegy már szerintem, nem az a féltucat háttérfolyamat lesz a vízválasztó, pontosan azért mert magában a játékban, a sync/egyéb framekorlát nélkül pörögni próbáló bitang VGA annyira menne/futná ki magát hogy vért izzad a cpu, ami pedig marad a "saját dolgaira" annak bőven eléggé keresztbe tesz a 1709 alap process mennyisége.

    A "nem reálist" kár szóba hozni, szerintem legalábbis, esetleg ha mutatsz egy átfogó játéktesztet az elmúlt ~15évből ahol az általad felsorolt, általánosnak mondható háttérfolyamatok/softverek is jelen voltak, folyamatosan mentek a hasonlított hardvereken, ráadásul realtime pontosan ugyan az a terhelést is rótták az adott hardverekre ( ;] ) akkor meggyőzhető leszek.., most érted. ;)
    Arról nem beszélve, nem a szószoros értelemben vett reális terhelésen hanem a reális reprodukálhatóságon van a hangsúly tesztelések során, ettől lesz/javul a mihezképesti összehasonlíthatóság valóságtartalma.

    Kezd az az érzésem lenni hogy totál elbeszélünk egymás mellett. :)

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák