Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz MiklosSaS #114711 üzenetére

    OC / XFR tekintetében itt bőven lehet még olyan pozitív és negatív meglepi is, amiket az eddig tesztekből baromira nem lehetett eddig látni/kikövetkeztetni, szóval várjál csak azzal a nagyjából megérzéssel sztem. :)

    Az Intel elég gyorsan hozta a Kabyt ami igazából shemmi több csak átlagban +2-300Mhz, alig adták ki a Kabyt már jött az info a Coffee-ról, szintén még idénre ugyan úgy 1151-be, ki tudja a Kaby után mit fog mutatni, aztán ugye ottvan még a Skylake-X és társai is, szintén kb év vége/'18 eleje magasságában.

    Esetleges új stepping Ryzenek esetében egy éven belül.., érted ha csak a Bulldozer kontra Vishera kontrasztják ki tudják paszírozni egy második körös Ryzen családból az is parádés lehet.. :D :C

    Szóval na.., az elkövetkező egy-másfél évben szerintem jó kis bulikra számíthatunk, most megsaccolnod meg kb lehetetlen, max a már valós Ryzen tesztek után, megjelenést követően.

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák