Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Gyuri27 #114531 üzenetére

    A maguk szintjén megvan a diszkrét bájuk az tuti. :)

    (#114532) MiklosSaS:

    Még ha jelképesen meg is állapodnánk annyiban h vitatható a stílusa..

    Keresd ki az első Bulldozert/Vishera tesztelő PH-s cikket és fusd át az első ~20oldalt.
    Menj be a CPU ajánló topicba, keresőbe írd be hogy "fos" "kazán" "hulladék"..stb, sorolhatnám, ugyan azt tudom mondani, az azonos vagy hasonló szinteket megütő de Inteles vadsurmókból 200x annyi van/volt.

    Jóval később és jóval tovább voltam FX-es mint Te, kvázi amin te már régen átsiklottál/észre sem vetted azt a hozzám hasonlók még bőven arcba kapták még 5/4 VGA topicban is.
    Nem védeni akarom csak egy pártatlan, nagyjából reális képet próbálok összetákolni.

    Tibinek jóval nehezebb felróni, a surmányokkal ellentétben neki volt 4790K-ja is, TX mellett is tesztelte mindkettőt stb. Amit pl a 9590es & TX mellett kapott az cudar meredek volt, volt hogy adott topicban 20an osztották egyszerre, ugye hülyülve azt is mondhatnám h hány Intel fanboy kell egyetlen AMD-s ellen.. :DDD , váltott 4790K-ra, tesztelt, elmondta mit lát és mit nem, lényegtelen h kivágta utána a 4790K-t is, nem tudni miért.
    Nyilván más kérdés h egyáltalán belement, nem mérte fel hol van/kiknek próbál átadni és mit, nagyon kisarkítva aka házhoz ment a pofonért de..

    Érted, benne azért van felgyűlt feszkó rendesen a notorikusan szardobáló majmokkal szemben.
    Sztem azóta gyűjtötte a lőszert az M134-be, hogy az első RyZen-es bejelentés megtörtént.. ;] , nem tudom hibáztatni érte, max azért mert ideje korán kezdi el az említett rétegre kiüríteni a tárakat. :B

    (#114547) CJ4567:

    Kösz a linket!

    VEGA szinten semmi új, ezt a tesztkártyát már megmutatták egyszer. :K

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák