Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sousuke90

    aktív tag

    válasz Predatorkill #14986 üzenetére

    Na, akkor megint nyitom én a sort:

    lajesh
    -a barriert a fal mellé, hogy ne tudja megépíteni
    -strikert hozott, ami M/S, te meg konzekvensen M egységeket hívtál (legkönyebb megoldás MA)
    -szórd szét jobban az egységeid, mert mint a példa mutatta jön az eruption (ez az ami majd magától jön amúgy az idő elteltével)
    -a középső clustert nem érdemes elfoglalni, mert long range és repülő könnyen támadhatja a saját bázisából (ha támadó jellegű akarsz lenni, akkor a bal felső clustert foglald el (átellenes oldal sarkában lévő orb)(most látom, hogy toronnyal is megtalált, szóval legalább meg is mutatta, hogy miért ne XD)
    -második eagle-nél nem tudom hova ment a skillje, de ahelyett inkább shieldre kellett volna költeni (plusz az M modifier miatt a Nomad könnyen hullik)
    -viszont az azutáni támadásod teljesen jó volt, bár érdemes az eruption ellen széthúzni a 2 eagle-t is

    wazhai
    -az előző alkalomról idéznék "ha a lenti clusterrel kezdesz, akkor a well föntről lőhető rangeddel", ez még mindig igaz, de akkor átfogalmazom (bár frost meg tudja tartani, de fölösleges annyira szórni a powert). a középső alacsonyabb szinten lévő két wellt a fölöttük lévő szirtekről az íjászok támadhatják. még szivességet is tettél neki, mert a bázisa alatti wellt foglaltad be (és lol, 5 másodperccel később az ellen valóban támadja is XD)
    -amikor először bementél a bázisába, frost ellen nem érdemes kutat fókuszálni, mert úgyse tudod leszedni, amíg még van egysége, glacier miatt. szóval az elejétől kezdve egységet kellett volna ütni a kút helyett. viszont az dícséretes, hogy egy idő után átváltottál

    yrmia
    -már nem is mondom, hogy yrmian nem szerncsés a középső részt elfoglalni (megnyugodtam, hogy erre is jött az élő példa)
    -csak hogy az ellenfél rossz példájából is legyen hasznod: a defendereket egy csomószor nem rakta védelembe, a drake pedig ravage-el remekül leszedi a skyelfet, valamint nem attól lesz jó egy lap pvpre, hogy sok bfpbe kerül (mounty, core dredge)

    remélem tudtam segíteni

Új hozzászólás Aktív témák