Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bucketb0b

    őstag

    válasz =HG= #67386 üzenetére

    Van súlya az érvemnek csak nem akarod megérteni, mert gondolom te sem vagy jó játékos és inkább az adminnal haveri kapcsolatban vagy aki majd kirakja neked az illetőt 2 szóra ahelyett, hogy megpróbálnál játszani és talán jobb lenni nála ;)
    Sajnálom, hogy ilyen világban élek ahol egy ilyen játékban ami tele van szarva nonskilles fegyverekkel még annak kell szarul éreznie magát aki megtanult játszani normális szinten és lelövi a kis érzelmes lelkű embereket, mert jaj elcseszem a napját ha most lelövöm 20. alkalommal. Akkor ne játssz ha ennyire zavar ha lelőnek ez van. ;)
    Egy normális embert amúgy is a versenyszellem hajt és próbál a másiknál jobb lenni, ergo ezzel a szutykos játékkal is megpróbál megtanulni játszani, hogy a másiknál jobb legyen. Ha ez belőled hiányzik sajnállak. Menj játssz máshol ennyi erővel te is. Sudoku esetleg egy jó öreg pasziánsz.

    (#67378) mackosajt: a játék tanulható, senki elé nem görget semmiféle akadályt. Van aki meg akar tanulni jól játszani, van aki meg csak sír, hogy lelőnek. Aki csak sír az nem tudom mit vár. Bőven el lehet sajátítani egy alap szintet amivel pl. nem zuhansz le fél percen belül úgy a jettel, hogy már alapból repül fel sem kell szállnod (a 3ban sokaknak már ezzel meggyűlt a baja) Vagy megtanulsz alap dolgokat a tank harcról amivel életben maradsz és nem szed le minden jöttment. De beszélhetnék az inf. dolgokról is, hogy pl. ha van szabad 3 mp-d akkor tárazol nem pedig a segged vakarod és nézegeted a fegyveren található emblémát. Fedezék mögé bújsz ha 4en lőnek nem pedig kiállsz és sírsz, hogy ez a csávó aimozik.
    /most csak mondtam pár példát/

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák