Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iMaverick

    addikt

    válasz bucketb0b #63567 üzenetére

    Oké, nincs harag vagy ilyesmi. :R

    amikor valahova regisztrálsz és feljön a szerződés te hányszor olvasod azt el? Vagy bármelyikőnk?

    +1 Viszont az a baj, hogy ha a "károsult" mégis "pofázni" mer, akkor elbújnak a szerződés mögé. Tudom, mert nálunk bent melóban már volt ilyesmi. Még az volt a mákom, hogy belső ügyiratokon le voltam fedve, így végül engem nem vettek elő...

    A pereskedésre megintcsak annyit, hogy egy EA megjelenne 2 sztárügyvéddel (mert ugye telik nekik, khm-khm) és simán lemosnák a kedves játékost a bíróság padlójára. Ez van.

    az annak fizet akitől bérli. A kettőnek szerintem feléd nincs vonzata, max. a szolgáltatók kérhetik őket számon, te pedig a szolgáltatót. De ez sem biztos.

    Erre nem a költségek miatt, hanem megint csak a rendelkezésre állás miatt vagyok kíváncsi! Írta itt a kolléga korábban, hogy magát a szervert eléri, tehát az fut! Viszont nem lehet a háttérben konnektálni az EA szerveréhez, ezért nem engedi be mégsem... Akkor ez most kinek a sara? (Érted: akitől bérli a szervert, az mondhatja: Uraim, mi a probléma? Mi szolgáltatunk. Az hogy Önök nem tudják ezt a szolgáltatás igénybe venni? Jah kérem!)

    Ez ugyanaz, mint amikor nincs odahaza neted... Az sem az EA hibája... Szóval gáz ez az egész...

    Ráadásul pár éve még az volt a nagy baj, amikor nem volt villany. Egyszerűen elképedtem rajta, hogy ilyen "egyszerű" dolgok, mint a villany (mármint a világításra gondolok :DDD ) milyen nagy hiányt tudnak jelenteni. Gyertya, zseblámba... Hangulatvilágítás! :))

    Ma meg: nincs kapcsolat az EA szerverével... Hát. :B

    (#63573) eugabesz: köszi a választ. Hát valami hasonlóra számítottam, mondjuk nem pont erre.

    Sajnos szerintem is jól látod a helyzetet... Azért ez tényleg gáz, hogy mennyire ki vagyunk szolgáltatva a szolgáltatóknak... Talán az, hogy "undorító" lefedi a valóságot? :(((

    [ Szerkesztve ]

    "Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)

Új hozzászólás Aktív témák