Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dtomka

    veterán

    válasz bucketb0b #62872 üzenetére

    Engem igen, és lehet ezért nem veszem észre azokat a hibákat melyek miatt szerinted sz.r a játék. Az elakadások miatt nem hiszem, hogy nem lehet 1 jót játszani. Lehet gúnyolódni, hogy 2 +k/d de nehogy már aki kicsit jobban játszik, az szégyellje magát, vagy mi a ....? (nem nem tankkal...és nem campelve...)
    Egy jót játszani nálam azt jelenti, hogy a statom pl: nem 0:10, hanem 10:5 ..ez a cél. mert nem csak lézengek a pályán, hanem csapattársként vagyok jelen. (ammo, medkit dobálás...élesztés...stbstb)

    Tehát aki szerint játszhatatlan, az cseréljen gépet, gyakoroljon single-ban, vagy le se üljön játszani...ez a véleményem, ha tetszik tetszik ha nem nem. Nem szeretem a túlzásokat...

    (#62878) Pike01
    Ha teheted akkor, cseréld le az Op rendszert win7-->win8.1 (x64). Nekem nagyszerűen működik a BF4, és a többi játékkal sincs probléma. Régebben még problémásabb volt a win 8/8.1 de aki játszik annak érdemes meglépni a váltást. (nem érdekel aki szerint sz.. a csempe! Sok külön progi van a startmenű visszaállítására!)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák