Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bucketb0b

    őstag

    válasz yodamester10 #59050 üzenetére

    (#59043) yodamester10

    Ebben a játékban szerintem a 3-hoz képest sokkal kevesebb csaló van. Bár nem játszok annyit TDM-en meg infantryban, mint a 3ban, de ennek 2 oka van
    - szar az infantryzás úgy ahogy van
    - nem lehet még közelítőleg sem belőni valakire egy adott körben 100%ig, hogy csal csak ritka esetekben.

    Neked a 2k/d arány és fölötti stat csalás? Akkor te (és most ne haragudj meg) egy picivel az átlag alatt vagy, mert aki a bf3-ból jött annak járműben iszonyat kd-ja van infantryban meg hozható a 3-4-es stat ha jó a csapat és élesztenek, de átlagban a 2-3 inf k/d is teljesen hihető. Az, hogy sokaknak ez nem megy és egyből jön a csalózás.. Érdemes lenne utána nézni, hogy a lövések hány %-a tartalmazza az "1hit kill" ami neked úgy tűnik, hogy hamar meghaltál, de a másik képernyőjén már régóta lőtt. Persze vannak csalók és csalások is a játékhoz, de a bf4 legalább még kedvez is nekik és nem lehet megállapítani teljesen, hogy ki csal és ki nem. Van, hogy egy körön belül én is azt gondolom, hogy valaki csal, majd jön velem szemben még 5x és lelövöm úgy, hogy meg sem tud mukkanni, ilyenkor elgondolkozok, hogy csalt vagy csak mák volt a játék hozzájárulásával.
    A jármű témára jetnél is kevesebb turn scriptert látok én. Nagyon kevés játékossal találkoztam, de azoknak is még kevesebb része tudja használni, kicsit föld közelbe mész aztán fordulhat a hackje, megy a földbe. Visszamész kezdőre bumm lelövi a kezdő AA. Aki hülye itt még annyira sem tudja használni, mint a 4ben (ott talán még a damage hack is menő volt). Itt magában a turn hack nem ér semmit csak aki tényleg úgy játszik, hogy már szinte anélkül is boldogulna a játékban csak ő valamiért használja)

Új hozzászólás Aktív témák