Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Helmoras

    őstag

    Most az alapján amit mondtok(+a video) ez eléggé skálázódik felfelé a ping végett legalábbis amikor normálisabb a ping olyankor teljesen vállalható (szerintem) a dolog, persze még ekkor sem tökéletes, mert ha jól látom a minimum valahol 300ms körül van. (persze ha Németországban rám lő valaki és kb. 1/3 sec alatt megkapom a golyót az azért nem olyan rossz :C )

    Videohoz: üres szerveren a sebzés delayt 55-65 pingel teszteli amire azt mondja hogy alacsony (szerintem az nem alacsony, inkább a épp belefér kategória). A teljes telített szerver tesztnél meg 100-as pingek...(ez meg már nálam a közel játszhatatlanul kellemetlen szint)

    Tegnap pl. a szerver amin játszottam a legnagyobb ping amit láttam 45-50 volt a többieknek 20-30 körül.

    Továbbá ebbe a mikor kapom meg a sebzést dologban masszivan benne van az is hogy a golyónak van ideje amíg odaér az emberhez, persze 300 ms-ből ez gondolom eléggé függ az ellenfél távolságától de elég sokat rátehet.

    Ha jól tudom ezen elég sokat javítottak a kezdetekben tavaly év végén sokkal rosszabb volt nem?

    Én is tapasztaltam a bf3 meg a 4-ben is már ezt a dolgot hogy én már fal mögött vagyok de még lelőnek sajnos...(szerencsére itt a 4-ben már ritkábban)

    Most két nap alatt játszottam 3-4 órát, de számomra teljesen rendben van ez a dolog (mondjuk én alapból csak olyan szerverre megyek ahol 30 alatti pinget jelez) illetve sokat járművezek ahol ez kevésbé látványos. a gyalogos harcmodort meghagyom a cod fanoknak ;]

    Ezen is többet rágódtam mint kéne... :D

    Mindenesetre köszönöm a választ és a magyarázatot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák