Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • laposonly11

    senior tag

    válasz afrojack1 #54161 üzenetére

    "Ember csak megkérdezte hogy meddig tart az egy hetes verzió!! :W és erre megkapta hogy how are u idiot!"
    -És erre magához vette és megsértődött mint egy 5 éves kislány! Komolyan mondom még mindig röhögök, a paradox fenn áll! :))

    Gorifi is mikor már ideges én miattam ;] akkor írja hogy ne üljek be mellé mert nem lövök le senkit, ( túl nagy az egér érzékenységem gunnernek, főlövegnek jó) nem egyből anyázik! Meg stb..
    -Pedig a csata hevében a shakespeari megfogalmazás helyett "légyszi ne szállj be mellém mer' béna vagy stb. az "anyád, takarodj" rövidsége és velős tartalma miatt célravezetőbb és hatásosabb szt'em, mivel gondolom te sem gondolnád hogy a muteroddal van baja... :D félreértés ne essék nem szabad káromkodni így mondjuk az "el innen" lenne a legfinomabb verzió és még a mama/barátnő/főnök sem pislog nagyokat ha a delikvens ordítozik a monitor mögül:
    Mondjuk az én főnökömet nem zavarja mert ő is káromkodik a monitor mögött, ergo nem veszi észre hogy én is éppen dolgozom vagy játszom! Akkor van gáz amikor kilépek a win asztalra, de befagy a játék a kisablakban és nem tudom tálcára dobni! :D

    (túl nagy az egér érzékenységem gunnernek, főlövegnek jó)
    - vegyél olyan egeret ahol gombnyomással vált a DPI-k között, gamer egerek alapjáraton tudják, ill. lézereset ne infrát mert azok hol megcsúsznak hol nem! ;)

    Ordo est anima rerum.

Új hozzászólás Aktív témák