Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Olympos

    aktív tag

    válasz kisza25 #41547 üzenetére

    nekem i5-2320 procim van, non-K...+ 8gb ram.
    mellette gigabyte r9 280x OC.

    proci sosincs kb. 85% felett FullHD, Ultra és 90 point of view mellett. (70 lenne az alap point of view, csak megjegyzem.) ...háttérben persze böngésző(k) fut(nak) és a Procon, ahol csak a Procon maga 5%-ot vesz el és mindig futtatom.

    mindig a saját 48 fős szerverünkön játszom, és sok pályán még az MSAA=4 is be van kapcsolva, de inkább kilövöm, ha nem érem el a min. (és nem átlag!!!!) 60FPS-t. (Utóbbi esetben, azaz MSAA=0 mellett ez az érték mindig stabilan megvan.)

    a fentiek összessége nekem azt jelenti, hogy vga kártyára kell költeni, HA magas felbontás a cél; és nem kell félni a "kihajtja e vagy sem" témától sem, HA - ismétlem - magas felbontás a cél.

    ez a 3 éves proci BF4 mellett kihajtott egy R9 280X és HD 7950 párost úgy, hogy MSAA=4 mellett nem esett 80 FPS alá a játék és a proci nem ment 85 % felé...csak sajnos el kellett adnom a 7950-et.
    (pedig együtt erősebb és olcsóbb volt, mint egy r9 290x...csak persze többet eszik.)

    csak azért írom le, hogy az, aki nagyobb FPS ugrást akar elérni, az elsőnek a vga-t kártyáját vizsgálja felül a számára fontos felbontás és minőség mellett, nehogy feleslegesen költsön pénz...

    én is fogok procit váltani, de csak azért, hogy ne érezze a vevő azt, hogy már túl régi. (más indokom még nincs rá....)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák