Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ch4r0n

    tag

    válasz kissadam22 #25993 üzenetére

    Az UCAV assigmentjéhez kelleni fog Air Superiority ribbon 1x ezt úgy tudod elérni, hogy Air Superiority módban nyersz egyet és meg is kapod a ribbont a kör végén.
    Illetve kelleni fog Jet Fighter ribbon 3x, ennek az a lényege, hogy vadászgéppel 5 killt kell szerezned és kapsz egy ribbont. Tehát ezt 3x kell teljesítened és ha mindez megvan megkapod az UCAV-ot.
    Célszerű ezt is Air Superiority módban megcsinálni tehát egy körben legalább 5 jet-et le kell lőnöd, hogy legalább egy Jet Fighter ribbon kapjál.
    Azt javaslom olyan szervert keressél amin megnövelt ticket szám van, mert 100 ticket van alapból, de azon olyan hamar vége a körnek, hogy szinte esélytelen 5 jetet kilőni.
    Én találtam olyat amin 400 ticket is van, illetve legyetek minél kevesebben akkor jobban tudsz érvényesülni, olyan 10 player az optimális. Nagy playerszám esetén nagy gyakorisággal csak assistot fogsz kapni, mert előtted már meglövi más a célpontodat, illetve sokszor mentek egymásnak és kill in action a vége, na meg ha már zuhan és öngyilkos lesz mert belevezeti valamibe a gépét az sem jó és sajnos ezek elég gyakoriak.
    Összességében elég nehéz kinyitni ha nem szoktál vadászgépekkel játszani... A jet irányítását meg szerintem konfiguráld át mert alapból katasztrofális...
    Sok kitartás hozzá!

Új hozzászólás Aktív témák