Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • devilinsid3

    addikt

    válasz jozefgucci1 #18255 üzenetére

    az a baj, hogy mindig ez van, keress társaságot :)
    és mi van a random playerekkel akik tudnak és akarnak is csapatban játszani (az a pár, mert nem sok van :D) és ott van melletted 31 idióta aki csak arra megy, hogy pluszos legyen a k/d közben meg leszar mindent..

    (#18262) p87 ez nem annak a bizonyos embléma szerkesztő hibája volt :U

    #18266) VAN der BOSS akkor ez új, mert nekem a betaban szarrá laggoltatták a járművem :D volt, hogy elindultam D-től és majdnem a vízbe estem, mert addig csak szerencsétlenkedett meg dobálta magát a tankom :D

    #18290) VAN der BOSS nekem is egy fostalicska T-Offline netem van, de a 3ban is max. 50es pingem van a normális szervereken, 80 fölött már láthatóan kicsit szar nekem (persze más 300as pinggel játssza az Istent..)
    sokan direkt játszanak nagy pinggel a 3ban (és gondolom itt is akarnak), mert jobban adja.. az ilyennek max. egy villát adnék aztán próbálja meg a konnektort, hogy adja.. majd mikor megkérdem mi ebben a jó, hogy 400as pinggel játszik én vagyok a noob és a többi
    szerintem mindenki tud több 100 olyan szerveren játszani ahol nem nagy a ping :B
    120 fölött én fel sem engednék senkit a szerverre vagy, mint más játékokban (bár lehet ez itt is megoldható), 1 percig tartósan 120 vagy x fölött van a pinged akkor kick.. :)

    [ Szerkesztve ]

    /// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

Új hozzászólás Aktív témák