Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gali777

    őstag

    válasz kisza25 #17889 üzenetére

    A 3-ban is szétkapott az "attack jet" és még egy teljes sorozat se kellett hozzá. Mindennek könnyebb lett az iránítása, csak nem kellett volna emellé még ilyen nerfelgetést is véghezvinni.

    (#17886) kisza25: "de valamit ki kellett találniuk, hogy a COD-ból átjött gyerekeknek is legyen sikerélménye:P"

    Legyen sikerélménye, de azért dolgozzon is meg. Most, ha én átmennék codozni, tuti esnék kelnék csak, de nem sírnék, hogy miért nem nerfelnek szanaszét mindent, mert új játékos vagyok és nem tudok érvényesülni. Régen nem volt ilyen hozzáállás bakker. Még anno kipróbáltam cs után az mw1-et asszem. Alig tudtam pozitív k/d-t hozni, majd pár nap gyakorlás után már ment, nem az volt, hogy ez szar, nerfeljenek mindent.

    Codos hülyegyerekek miatt nekem ne lehetetlenítsék el a járművezést, amiről szólnia kéne a BF-nek. Gondolom a cod-ban se dobnak be olyan feature-t, hogy átcsalogassák a BF játékosokat. (és most ne jöjjetek azzal, hogy mekkora a 2 játékos bázis, mert hiába nagy a bevétel, mindig lehet több, mindig csalogathatnának, olyan vezető biztos nincs az activison-nél aki azt mondaná, hogy elég a mostani játékosbázis, nem kell több). Bár, ott már nincs mit nagyon butítani :DDD

Új hozzászólás Aktív témák