Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xavix13

    senior tag

    válasz H.Ezredes #17719 üzenetére

    A csúdálatos DICE ötlete volt, hogy nehogy má jóskapista netudja ellőni rpgvel a tankot, adjunk má neki olyan tankelhárítót, ami automatikusan betalál, jóskának elég legyen csak nagyjából oda célozni ahol az a szerencsétlen tank áll. És a legjobb hogy ahogy néztem mintha légi jármú ellen is működne. :Y :W

    MBT LAW: Smart Anti-Tank missile that automatically detects vehicles near the warhead and guides to the target. Easy to use but low damage from all angles of attack. Capable of locking on to laser-designated targets.

    (#17718) apollo12: Igen, bármikor.

    (#17722) Plezs21: Mondjuk lehet hogy ha nem pattogna, laggzana, ugrálna a kép a tankban még el is találnám azt a 2 engit. Meg sokszor nincs is mivel rájuk lőni mert nincs lőszer, az lmg meg lófaszt nem ér ellenük. Sorozom fél órákig ő meg röhögve belém lő még 2 raksit majd elugrál a ház mögé. Majd amikor 2en szétszedtek, beírják chatbe hogy 2EZ. Megnézném hogy a 3-ban hogy tudnának érvényesülni. Ott nem volt ilyen hogy nem mertem bemenni a házak közé, mert tudtam hogy onnan nem jövök ki többet.

    [ Szerkesztve ]

    One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

Új hozzászólás Aktív témák