Hirdetés

Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz Ventru #45622 üzenetére

    Ez a No recoil macro/script. Vannak egerek mint ami ez is, ahol a hardver memoriájába lehet betölteni az algoritmust. De megoldható ez akár egy 900 Ft-os egérhez is, csak akkor a windows környezetben kell beprogramozni a no recoil algoritmust.

    Tulajdonképpen illegális, ezt az is mutatja, hogy pénzért árulják a készen megírt programot az összes csalással fogllakozó oldal, és ez, univerzálisan minden egérre alkalmas. Szóval a helyedben nagyon nem fényezném magam, sőt főleg akkor nem ha tervezel valami szuper karriert ESL-en CB-én versenyszerűen ezzel a fos játékkal. Ott ez szabályzat szerint mind tiltott, sőt ahol van saját anticheat szoftver ott lehet megvan a lebukás veszély is. Persze publikon a PB miatt is, de pont ez a fajta csalás amire a legkevésbbé készítik fel a szar BF3 védelmét sajna.

    Az hogy te nem látod a különbséget az a te hibád, és az alkalmazott szar No recoil algoritmus. Megfelelő haladó/magas programozási tudással tökéleteset lehet hozzá írni, amivel csak rá kell tartani a célkeresztet a célra, és nyomni a gombot, aztán minden golyó betalál úgy, hogy semmi kézzel való kompenzálást nem kell csinálni a golyók minimális szórásának érdekében.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Aktív témák