Hirdetés

Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz Gyula84 #22760 üzenetére

    szerintem lagg miatt van. Van egy csomószor olyan hogy szaggat a repülő, de nekem 30as pingem van... igenám, de a szervernek meg felugrott 600-ra a pingje. Tegnap írták Bandar Deserten a srácok, hogy itt bizony a szerver laggol :W
    Úgy ugrált az a tetves Flanker hogy ki kellett szállnom belőle, és gyalog menni tovább, de ott már nem volt ilyesmi gond...Érdekes jelenség volt mindenesetre, és nem először tapasztaltam.

    (#22761) - = Zk = - : Változó, már boldogulok nagyjából mindegyiken, még a havas mapon is. Első 1-2 sorozat félre megy, de aztán be tudom célozni halálos pontossággal a célt. Egyedül Armored mapon nem valami frankó, az túl "kicsi" hozzá, hamar megcsípnek. Havas mapon elég jó, mert nehéz eljutni addig hogy megsemmisítség az IFÁt a nagy térkép miatt, éjszakai pálya is elég jó szintén a mérete miatt, be lehet lőni egy helyről az egészet körbe :DDD Bandaron meg visszavonulok az istenhátamögé, van amikor 650m-ig is elvisz a kicsike, de az átlag olyan 500m.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Aktív témák