Hirdetés

Aktív témák

  • q13579

    senior tag

    Tényleg komolyan gondoljátok, hogy valaki azért vett meg bármit is, mert két nappal hamarabb próbálhat ki egy béta verziót?? Nem gondolhatja ezt senki komolyan :S.

    Ezen emberek amúgy is megvették volna... A cél nem az, hogy a MOH-t vegye meg, hanem hogy a BF3-at is próbálja ki és lehetőleg azt is!! vegye meg.

    Az egész csak egy ráadás opció, ami grátisz. Higgyétek el, hogy igen keményen melózhatnak a fejlesztők azon, hogy minden időbe megjelenhessen, szerintem ők sem szeretnek csuklani... Nagyon jól tudják ők is, hogy a legjobb munkának nem kell cégér, főleg nem negatív vetületű. Sokkal jobban jön nekik egy beszabehu véleménycunami egy ütős bétáról, mint egy jókora negatív visszhang a késedelemről. (attól együtt, hogy a negatív reklám is reklám).

    És őszintén. Ha valaki CSAK azért vette meg origin-en, mert 2 nappal korábban tudja elkezdeni a BÉTA tesztet, ahhoz no comment. (hangsúlyozom, hogy csak emiatt!)

    Nem sok játéknál láttam, hogy kiadnak egyáltalában béta verziókat, legyünk kicsit türelmesek, inkább minőségi munka legyen, mint gyors.

Aktív témák