Hirdetés

Aktív témák

  • Hell

    tag

    Sziasztok!

    Írtam a CDG-nak és megjött a válasz.
    Kérdések:
    "
    Előrendeltem Önöknél a Battlefield 3 Limited Edition (PC DVD) játékot. Tájékoztatást szeretnék kérni Önöktől, az extra tartalmakkal kapcsolatban.
    A fenti verziókhoz jár-e az oldalukon feltüntetett tartalom?
    * Back to Karkand (kiegészítő, kb BFBC2 Vietnam méretű tartalom),
    Ezen kívül, a készletek erejéig:
    * Physical Warfare Pack DLC (kód),
    * Dog Tag Pack DLC (kód),
    * Specact Kit Upgrade DLC (kód),
    * Fémdoboz, várhatóan csak a CD Galaxisban.
    Amennyiben igen, akkor mit jelent pontosan a készlet erejéig?
    Hogyan és mikor fogok értesülni arról, hogy konkrét rendelést lehet leadni a játékra, illetve azt, hogy bekerültem-e a "készletbe", kapok-e extra tartalmat (3 DLC) a vásárolt játékhoz?
    Ezek a kérdések, válaszok döntően befolyásolják a vásárlást helyét, hiszen nem szívesen marad le a vásárló ezekről a tartalmakról, nem szívesen bízza ezt a dolgot a "szerencsére".
    "
    Válasz:
    "
    Előjegyzőinknek a játék megjelenése előtt emailt küldünk, ennek segítségével lehet a végleges megrendelést leadni majd. A DLC-k esetében a tényleges, konkrét, októberi megrendelés sorrendje számít, nem az előjegyzés leadásának ideje. További információk:
    http://cdgalaxis.hu/PC/18893/battlefield-3-limited-edition.html
    "

    Ezzel az a gondom, hogy mi garantálja, hogy beleférek-e az adott "számba"? (Pl.: kapok egy levelet reggel 7-kor, mire beérek a melóhelyemre 9 óra és akkor tudok csak ránézni.)
    Ha szerencsém lesz és kiba gyors vagyok akkor jut nekem is? Hát?!?
    Lehet, hogy túlreagálom a dolgot így 22:30-kor, de biztosan szeretném tudni, hogy mit kapok a pénzemért, pontosan mire rendelek elő. Számomra pont ez az egy játék, aminél igen fontosnak tartom a pontos választ.
    Eddig szinte minden dobozos játékomat a CDG-nál vettem, de tegnap előrendeltem az 576-ban is. Ha ez kell... Amúgy lehet, hogy magától megoldódik. Addig emelik az árat, hogy digitálisan kell megvenni az Originen, mert ott olcsóbban jössz majd ki. :O
    Sry a hosszúságért!

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, Hell..............................................BC2, BF3, BF4 nick: WarthogHell

Aktív témák