Hirdetés

Aktív témák

  • Mi5i

    aktív tag

    Sziasztok!

    Korábban Bazzzs kolléga létrehozott egy logout blogot, mely az itteni magyar játékosokat hívatott összegyűjteni. Szépen indult a karrier, de aztán el is apadt ugyanazzal a lendülettel. Ezt szeretnénk továbbgondolni.

    Hogy hogyan?
    Indítottam ennek örömére egy új logout blogot, és létrehoztunk egy táblázatot, melyben mindenki kedve szerint kitöltetheti, hogy milyen kasztokat, játékmódokat, valamint egyéb érdekességeket részesít előnyben. Semmi nem kötelező, csak név is elegendő, de nyilván minél több cella van kitöltve, annál hatékonyabb az egész táblázat a többi játékos számára.

    Hol, hogyan?
    Maga a táblázat egy google doc, amely nem szerkeszthető, csak megtekinthető a link ismeretében. Nem akartuk, hogy bárki szerkeszthesse, mert akkor egy nagy káoszba fulladhat az egész, ha netán valaki elszabadul, szorgalmas backup-olgatás mellett is.
    Maga a bekerülési folyamat részletezve megtalálható a blogon.

    Miért is lenne jó ez az egész?
    Szépen kitöltött mezőkkel a táblázat jelleg miatt, bármely oszlop szerint sorba lehet rendezni keresés során az adatokat, így még könnyebb lehet új társakat találni egy saját kis csapathoz. Hogy ez kihasználható legyen, természetesen kérhető mindig friss verzió a tábláról, aztán saját gépen lehet garázdálkodni és szűrögetni az adatok szerint.

    Köszönjük, ha elolvastátok, bármilyen kérdés esetén keressetek nyugodtan. Nagyon bízunk benne, hogy volt értelme ötletelni az egészen és sokaknak segítünk társakat találni, hogy mindenki teljes valójában megtapasztalhassa a csapatjátékot és a BF3 játékélményt. Óó. :)

    Mi5i, Bazzzs

Aktív témák