Hirdetés

Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    Leehtne időjárás és napszak varia...elvileg ha tényleg olyan jó motor,márpedig ahol van ilyen,elég szép az időjáráseffekt,szerintem nem is lenne nagy dolog megoldani,hogy párféle időjárás és napszak választható legyen.
    A hó mondjuk gáz,mert nem csak egy textúra,hanem "kiterjedést" kellene neki csinálni,jégtócsa,víz befagyva,ilyenek...
    VISZONT valami városi bevásárlóövezet megcsinálva éjjeli,havas verzióban hatalmas lenne,mondjuk infantry only verzióban,esetleg csak dzsippekkel max.
    De álom édes álom,a sötét is mostohagyerek az ilyen gémekben,és ha van is ilyen map,mégsem igazán "sötét",legalábbis nálam ott kezdődik az ilyen,hogy ahová nem világít lámpa,ott nem látni semmit.
    Utoljára a cod4-ben volt,a zombie-x modban megcsinálva ez tényleg jól,ott brutális volt,hogy a lámpákon kívül csak a torkolattűz vlágított,vagy éjjellátó,durva volt,amikor az ember zombiként beugrott a fényben álló katonák nyakába :D
    Példa:
    http://youtu.be/6u4soP14oSY
    http://youtu.be/043J74ZVb70
    Nem is az a lényeg,hogy az ember nem lát,ahol van,hanem hogy tényleg a sötétbe vesznek a dolgok egy bizonyos táv után,és nem látni,mi van ott.A sima sötét mapokon csak egy sötét textúra van,de ellátni mondhatni ugyanaddig,mint nappal,csak "sötét" van.

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák