Hirdetés

Aktív témák

  • Bati0501

    őstag

    Egy napot kihagytam,már is 1400 új hsz lett. :Y

    Tegnap nekem is megjött a kicsike,576-ba,ma szeretném felrakni,de ezzel kapcsolatban szeretnék felrakni néhány kérdést.Bocsi,ha már volt ilyen kérdés.
    Az első az lenne,h az Origin-be vagy hova mikor kell regisztrálni?Telepítés közben a játék automatikusan odairányít?És újat kell csinálni,ha már az EA-nál be vagyok regisztrálva vagy ha beírom az ottan nevemet-jelszavamat be tudok jelentkezni?
    Limitált verziójút sikerült beszereznem,és eddig csak egy kódot láttam benne,jól?Elég lesz az az egy?És gondolom nektek is van egy kis papírka a dobozba,h gratulálunk unlockolhatsz egy hangtompítós pisztolyt,ehhez be kell regisztrálni egy adott honlapra.Vki megcsinálta már ezt?

    Lenne még egy kérdés,egy kicsit más témában.Az pedig az lenne,h az 576-ból rendeltem meg a játékot,ahogy már írtam,és még abban az "időszakban",amikor a honlapjuk ezzel nyitott,h rendeld meg.Igaz,h ezt akkor tettem meg,amikor már csak pár tucat volt hátra a számlálón,ennek ellenére még se kaptam pólót,rákérdeztem,azt mondta,h nem nagy vigasz hát tényleg nem az ,h előttem még kettővel kaptak pólót. :o Ezen még túl teszem magam,de azzal a pár dlc-vel kapcsolatban ideges cagyok,mert elvileg én még akkor rendeltem meg,amikor még jártak a játékhoz,de eddig még se kaptam semmilyen kódot + pólót se,úgyhogy "izgulok",h mi is lesz.Ezzel kapcsolatban olvastam,h írtátok,h pénteken fogják e-mailben kiküldeni a kódokat.Speciel nekem ezt az eladó nem mondta,amikor rákérdeztem,h benne vannak-e a dlc,azt mondta igen.Szóval most már tényleg nem tudom,h mi van? :F

Aktív témák