Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GameOver

    aktív tag

    válasz myloo #7529 üzenetére

    Köszönöm a dicséretet. Egyébként véleményem szerint nem attól lesz valaki "PRO" mert x időt használt egy adott kasztot, járművet, vagy mert kilométerekről lelő egy mozgó légi célpontot egy gondosan összevágott videóban (ne felejtsük el, a videó nem tartalmazza, pl. azokat a lövéseket, amikkel 10 méterről nem találok el egy nagy méretű, mozdulatlan földi célpontot :B -mert bizony ez is előfordul, még ha ritkán is).

    A múltkor Te írtad pl. hogy szeretnél valami csillagokat, meg expert mittudoménmiket bizonyos járgányokból. Már számtalanszor leírtam, hogy nem attól leszel jó, mert a statod azt mutatja. Nézzük pl. az én tankos statomat: Ezek szerint még a fele sincs meg az Expert (Pro) fokozathoz szükséges 400 órának. A 172 órámmal talán egy középhaladó megnevezés illene rám, de semmiképpen nem a profi. Ugyanakkor meg vagyok róla győződve, hogy jobb tankos vagyok sok olyannál, akik bőven 400 óra feletti tankos játékidővel bírnak. Még mielőtt bárki félreértené én nem azért játszok, hogy jobb legyek XY-nál, vagy, hogy a statban ott villogjon az Expert armor izé, hanem pusztán a szórakozásból. Az meg, hogy idővel egyre jobbá válok, az meg csak jön magától. :)

    Visszatérve a játékidőre: a tapasztalat mindenféleképpen hasznos, de tankban ennek szerintem kisebb jelentősége van, mint mondjuk egy heliben, repcsiben. A tank az egyik legkönnyebben tanulható jármű a BF2-ben. Szerintem 10 pontban össze lehetne foglalni, hogy mire kell igazán odafigyelni, amit betartva, már igazán jó tankos lehet az emberből.

    Meg szerintem nem is az számít igazán, hogy ki mennyire tud lőni, sokkal inkább az, hogy merre mész, meg az úgynevezett "situation awareness" (szép magyar szóval :DDD ), vagyis hogy mennyire vagy tisztában a körülötted zajló eseményekkel. Tank vs. tank csatára lefordítva pl. mindezt, szerintem nem az a fontos, hogy csípőből vágd az egy lövéses killeket, hanem hogy tudd, hogy közeledik egy ellenséges tank, és helyezkedj úgy, hogy te legyél előnyösebb helyzetben, és te legyél az első aki, észreveszi a másikat és te lőjj előbb.

Új hozzászólás Aktív témák