Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • edipqe

    senior tag

    válasz gabipaci #5539 üzenetére

    beszálnék, de holnap még rajzolnom kell 1db A1eset meg 2 db A3asat meg 2 db A4eset.
    meg 2 jegyzőkönyvet kell csinálnom, de jó lenne felmenni 1 serverre jó sokan innen a PH!-ról és inni meghalásonként 1 felest:D

    greenmukk: ha medicelsz maradj a leghátulsók között, csak akkor menj éleszteni ha tiszta a terep. nem potyognak oda 5 percenként gránátok nincs fedezet vagy záró tűz stb. érdemes olyan helyen dolgozni ahol van rajtad kívül még szanitéc így ha te meghalsz akkor még jó esélyed van, ahogy neki is! mindíg dobáld el a gránátaidat (segít az uav hogy éppen hova érdemes) ívesen jó messzire ahol csapatösszevonási területek vannak. Ha látod h egy egy emberetek (pl.:sniper) beáll egy helyre és onnan fedezékböl osztja az eszet akkor dobj be alá minden medic packot. a gyakori meghalós helyekre is. Ha tüzelsz akkor csak célzottan, fekve. De legyen még közötted és az ellen között saját ember így vszleg az kapja majd a tüzet amíg ő él addig jobbak az esélyeid mintha csak te vagy a célpont. Én ezeket tapasztaltam ki, de biztos sok alapszabály van még mediccel.

    [ Szerkesztve ]

    I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

Új hozzászólás Aktív témák