Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maskimx

    őstag

    válasz GameOver #5324 üzenetére

    Ha van egy jó squad, akkor a leader az elején elvisz egy f35-öt, kiugrik a reptéren, többiek ráspawnolnak és pillanatok alatt lehúzzák a zászlót. Innen kezdve az ellen csak a repteret próbálja visszavenni, ezalatt el lehet foglalni a szélső bázisokat. Ehhez persze durva csapatmunka kell, szóval csak az esetek 10%-ban működik :)
    De a repcsis ugrálás mindig bejön, az elején úgy is mindenki a sziget csücske felé megy, csak azok maradnak ott, akik a második j10-re várnak, ők meg úgysem érnek oda időben a zászlóhoz.
    Másik verzió, hogy őket lebombázom, a j10-et meg ellopom, és indul a reptér végtelen répelése :D

    Ha ez nem kivitelezhető, akkor szoktam squadleaderként felmenni a blackhawkkal 400m fölé, meghívok, akit csak lehet a squadba, és csak lebegek az airfield fölött. Többiek meg spawnolnak folyamatosan és ugranak ki. Ez persze gyengébb taktika, bár a j10esek általában nem mennek magasan a reptér fölött, csak tankolnak, de ha észrevesznek, akkor vége is a mókának.
    A gumicsónak tényleg értelmetlen, főleg, hogy van egy bug, ami miatt a repcsiből a csónak farvizét több száz méterről látni lehet néha. Ha meg nem, az a kis csónak akkor is olyan ott lent, mint egy nyíl, könnyű célpont.

    www.tacticalgamer.com

Új hozzászólás Aktív témák