Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GameOver

    aktív tag

    Ma este 19:00 II. PH! vs. IDE funwar újrajátszás

    Találkozó 18:30-kor a CLASS ts-én: 85.236.100.27:9627

    A játékban a funwaron használt prefixünk: PH!

    1. kör PH! - FuShe CHINA
    2. kör PH! - FuShe USMC
    3. kör PH! - Jala MEC
    4. kör PH! - Jala USMC

    Szabályok: itt

    Még egyszer megkérek mindenkit, hogy olvassa el a taktikát, és legyen tisztában vele, hogy mi a feladata, mikor hányas squadban van a helye, és ki a squadleadere (egy kis cetlire javaslom felírni ezeket, így mindig kéznél lesz).

    Az újaknak: Mivel nem mindenki mindig ugyanabban a squadban van, így két kör között lehet, hogy szobát kell váltania a TS-en, hogy mindig egy TS szobában legyen a squad membereivel. Ehhez ugye nyilván ki kell ALT+ESC-elni a játékból. Ezt kérem, mindenki próbálja ki, mert ugye az új patchnek hála, ez alapból nem megy zökkenőmentesen. Ha valakinek gondja van ezzel, akkor telepítenie kell a patchez kiadott hotfixet. (Ezzel annyi a teendő, hogy letöltöd, kicsomagolod, és a kicsomagolt fájllal felülírod az eredetit, amit az EA GAMES\Battlefield 2\ könyvtárban találsz. És tanácsos még ezután kitörölni a Dokumentumok\Battlefield 2\mods\bf2\cache könyvtár tartalmát (ne magát a könyvtárat, csak a tartalmát!)

    A felállásunk: GameOver, gabipaci, }{3@Đ$}{0ot, peti800, Target78hu, mackosajt, nimre71, NiTRoV6, Fonak, Kisfonak, Deliches, Szerkó, Ribiz Lee, maskimx (?), Odyn, AlWyn, Cirkon, keszegduda, Bavid, Zaitzev, Replika, Idevman, RapUGround (23 fő)

    Tehát 1 fő még jelentkezhet (+ tartalékosok)!

    Az eredeti taktikához képest történt személyi változások:

    swarc helyett nimre71
    Pufajkás helyett Idevman
    Drizzt723 helyett Deliches
    Blade_W helyett RapUGround
    ciry helyett Replika (tehát a korábbi változattól eltérően Te, Replika ne Blade _W-t helyettesítsd, hanem három körben ciryt, Jala USMC körben pedig }{3@Đ$}{0ot-ot)

Új hozzászólás Aktív témák