Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZaitzeV[HUN]

    csendes tag

    Nos, üdvözlök minden kedves nézőt.
    A könnyebb beazonosítás érdekében POE2HU ZaitzeV[HUN] lennék.

    Gondoltam én is írok ehhez a "hihetetlen magasságokba emelkedő, az emberiség mibenlétének kérdésével vetekedő, roppant erkölcsi vitához". :C :C

    Uraim, ez emberhez nem méltó viselkedés. Ha valakinek nincs igaza, akkor az mért nem hagyja annyiban, nem kell beismernie, hogy tévedett/hibázott. Csak ne húzza tovább, mert az élettől is elmegy a kedvem.

    Igen... vannak szabályok, melyeken ajánlott lenne csiszolni egy cseppet.
    Igen... vannak olyan esetek, melyekben nem egyértelműen eldönthető, hogy ki hibázott.
    De ez nem egy olyan eset, gondolom én. Vagyis nem lenne az, ha nem lettünk volna ilyen kevesen a szerveren, abban a bizonyos körben.

    De kérem uraim, mielőtt további hozzászólásokat írtok gondolkodjatok egy picit jobban, mint eddig. Gondolok itt most főleg Mackóra és Odynra.

    Egy gyerekes vita résztvevői vagyunk, előfordul az ilyen, de ne csavarjuk tovább PLS.
    Játszani járok errefelé és nem azért, hogy feleslegesen akár órákat töltsek el egy-egy jól megfontolt hozzászólás megfogalmazásával.

    Itt az én elképzelésem a Fair Playről...
    Mindenki követ el hibát, de emberek vagyunk, megesik. Viszont ha valaki nem úgy cselekedett, ahogy az elvárható lett volna, akkor tessék bocsánatot kérni és nem a másikat szapulni. És a továbbiakban, pedig jobban kell figyelni, hogy nem kövessen el újabb hibát/szabálytalanságot/erkölcstelenséget. Adj az ellenfelednek esélyt, különben magadra maradsz.
    Röviden valahogy így néz ki nálam.

    Természetesen én is szoktam véteni a fair play ellen, de ha így van, akkor bocsánatot kérek, és figyelek, hogy ne forduljon elő többé. Javaslom ezt minden kedves olvasónak.

    Kérek minden érintettet, hogy térjen jobb belátásra, de nem csak az adott "üggyel" kapcsolatban, hanem nagy általánosságban.
    Elegem van a hasonló vitákból.

    Ennyi akartam. Eddig nem láthattatok, itt a fórumon, mert csak most regisztráltam. Ahogy magam ismerem nem is fogtok még egy darabig látni, mert nem vagyok egy megszállott fórumolvasó, viszont úgy éreztem, hogy ebben a helyzetben nekem is állást kell foglalnom, még ha ezt valaki nem is gondolja így.

    Köszönöm a figyelmet. További jó játékot és sok fraget!
    IstenPá

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák