Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mackosajt

    addikt

    válasz -=KIS_FoNaK= #18237 üzenetére

    Kérlek keresd meg a tegnap esti ominózus kört, ha megvan, és tedd itt közzé.

    Azon a midnight sun-on ha jól emléxem, a bázison kívül álltam szinte mindig, és direkt az eget kémleltem. Kilőtt, aztán így jártam, hirtelen sz@rul esett, de jogos volt.

    Itt most végeztem a kommanderi dolgom, és közben ért a halál. Nem azért ültem be abba a sz@rba, hogy kibújót keressek, ha kilőnek, hanem mint említettem, zavarni a közelbe repülőket.

    Úgy tetszik, hogy egyesek képesek elb@szni mások szórakozását, és még ők vannak felháborodva, ha szóvá teszik. Bocsánat, de nekem ilyen téren alacsony az ingerküszöböm, és én le is írom, mit gondolok pár ember viselkedésével kapcsolatban, akár nyílvánosan is.

    Lehet baj, lehet megsértek vele egyeseket akikkel jókat tudok játszani, de akkor is, nekem tele lett ezzel a kilövéses esettel a tököm. Megteltem. Más vinnyoghat ha véletlen kilövik Reaktorról az induló helijével, meg utána be is lőhet a bázisra....

    ufff

    http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Új hozzászólás Aktív témák