Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ciry

    őstag

    Vita: hátrébb kell menni az ellenségnek és akkor nem bántja őket az AA.
    Ha hátrébb mennek kijön az ellen és lehet őket tönkrevágni-->az se hülyeség, ha hagyjátok bevenni a Powert amit aztán lehet kempelni ezerrel.
    A nagy mák alkalmával is vagy 3 percig buheráltam a kommandert, hogy szálljon ki az AA-ból, csattogtattam a tankkal, hogy menjenek arrébb Fonákék és egy ízben az utolsó pillanatban klikkelte el Fonák a rakétát a bázison :R csak ezt kihagytam, mert erre a kutya se kiváncsi, úgyis a lövés volt a lényeg.
    Ha van AA azonnal indulok kifele, tegnap is vagy 5-ször bombáztak le a Gas Stationon, de ha ott a cél rálövök még bent, miért is ne?
    No BC ez szabály, szerintem Mackó ha bent akar tökölni megteheti, más kérdés, hogy idegesítő és nem nagy játék.
    Sorozatterhelést nem kapott senki, ahogy ezt leveszem, sokkal inkább ügyesnek kellett volna lenni helivel, repcsivel és akkor nem lőnek be a bázisba se az "amerikaiak" és senki sem unatkozik.
    Ott volt a J-10, a heli+a lyánybéker, meg egy halom ember(ha ez a 9 utáni kör volt), meg kellett volna oldani, nem bent tökölni mindenkinek.

    Bázis fölötti támadás: én mindig folytatom ott is, velem is szokták, a POE csapatból is üldöztek ott és lőttek le(jól tették :K ), kiugrálgatni meg csakis foglalni szoktam, nem lesz belőlem NO MORE, mint már láttam 1-2 alkalommal nem itt fórumozó törzsvendégtől(hosszas sípoltatás joystick tekergetés után, sajnálta tőlem a 2 pontot+1 killt :B ). Ennyit írtam csak: ejnye...
    Szerintem tökmindegy, hogy a bázis fölött sípol-e a motyó, vagy csendben követve, bázisról kiengedve ott lő le az ellen, végül is tökmindegy.
    Engem üldözzetek tovább ott nyugodtan, szerintem az Autoadmin se írkál ki semmit, mint néhány szerveren ilyenkor.

    Remélem nem bántottam meg senkit a leírtakkal, igyatok meg valamit az egészségemre :))

    Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

Új hozzászólás Aktív témák