Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Odyn

    csendes tag

    válasz mackosajt #18197 üzenetére

    Ne torzítsd a tényeket ha kérhetlek...
    Először is... nem idegesítettél, hanem kempelve harcoltál kínosan ügyelve hogy ne hagyd el a bázist.
    Másodszor... A lövészem egyetlen egysszer lőtt ki, és az hogy mások milyen borzalmakat műveltek veled az nem tartozik rám. Ezután mondtam a többieknek hogy nagyívben kerüljenek el mert úgysem jössz ki onnan, és csak magunknak ártunk ha felvesszük a kesztyűt.
    Harmadszor... ki mondta hogy tilos felfelé fordítani az AA-t? Én biztos nem, de ha már itt tartunk, ha "felfelé akarom fordítani az AA-irányzékát" bennem van annyi hogy kidugom az orrom a bázisról hogy a harc ne legyen egyoldalú. Vagy ha mégsem megyek ki, és lelőnek mert kifelé támadok, lenyelem mert harcban álltunk. (tudom nem ez a szabály... de ez így helyes).
    Kérdem én... ha 'baj van" miért "uzsgyi befelé"? Nem a szabályokkal kell legyőzni az ellenfelet, hanem a játék adta lehetőségek leggmegfelelőbb kiaknázásával.

    Ha lenne benned gerinc, először is normális hangon kellett volna szólnod a játékban, nem ahogy tetted. (szándékosan nem reagáltunk rá). Másodszor pedig a támadásunk után változtattál volna a harcmodorodon, tudván hogy nemcsak egyoldalú harcot vívsz, de még mások szórakozását is csökkented.

Új hozzászólás Aktív témák